Mermaid

Discover mermaid

Ποιο κοριτσάκι, αλλά ακόμα και μια ενήλικη γυναικά δεν έχει φανταστεί πως είναι γοργόνα την ώρα που κολυμπάει? Εμείς είμαστε εδώ να κάνουμε την φαντασίωση αυτή πραγματικότητα! Πάρε μια γεύση με το Discover Mermaid Experience και γίνε και συ γοργόνα για μια μέρα.

Θα μάθεις:
• Βασικές τεχνικές άπνοιας
• Πώς να χρησιμοποιείς την ουρά
• Πώς να κάνεις υποβρύχιες στροφές

Περιλαμβάνει: Πλήρες σετ εξοπλισμού καθ’ όλη την διάρκεια του μαθήματος, ασφάλεια DAN,εκπαιδευτή.

1 ώρα

Τουλάχιστον 6 ετών

Δεν είναι απαραίτητη προηγουμένη εμπειρία.

60€

Basic Mermaid

Γίνε ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΗ γοργόνα σήμερα! Με το PADI Basic Mermaid, θα μάθεις τα βασικά στοιχεία του δελφινισμού και θα κάνεις τις βουτιές σου σε ελεγχόμενο περιβάλλον έως 3 μέτρα βάθος.

Περιλαμβάνει: PADI E-learning, Πιστοποίηση PADI, Πλήρες σετ εξοπλισμού καθ’ όλη την διάρκεια του μαθήματος, ασφάλεια DAN,εκπαιδευτή.

2 ώρες

Τουλάχιστον 6 ετών

Δεν είναι απαραίτητη προηγουμένη εμπειρία.

80€

Mermaid

Όχι μόνο οι γοργόνες είναι αληθινές, αλλά είναι και πιο εύκολο από ποτέ να γίνεις μια. Βγάζουμε παπούτσια, βάζουμε ουρά και φύγαμε για το PADI Mermaid Course.
Σε αυτό το σχολείο θα μάθουμε πιο δυναμικές δεξιότητες από το Basic Mermaid.

Δεξιότητες που κάνουν το Mermaiding μια υποβρύχια μορφή τέχνης, όπως:
• Τεχνικές άπνοιας
• Τεχνικές εξίσωσης
• Δυναμική άπνοια
• Duck dive
• Dolphin kicks
• Στροφές σε σχήμα U & C
• Στροφή με ανάποδη τούμπα
• Υποβρύχιος χαιρετισμός
• Ανάδυση με εκπνοή

Περιλαμβάνει: PADI E-learning, Πιστοποίηση PADI, Πλήρες σετ εξοπλισμού καθ’ όλη την διάρκεια του μαθήματος, ασφάλεια DAN,εκπαιδευτή.

2 ημέρες

Τουλάχιστον 10 ετών

Δεν είναι απαραίτητη προηγουμένη εμπειρία.

250€

Advanced Mermaid

Το PADI Advanced Mermaid είναι το επόμενο βήμα αν έχετε ήδη ολοκληρώσει το PADI Mermaid Course και είστε έτοιμοι να ξεδιπλώσετε τις ικανότητες σας στην ανοιχτή θάλασσα.

Θα μάθετε:
• Πως η κατάδυση στην ανοιχτή θάλασσα διαφέρει από την κατάδυση των περιορισμένων νερών
• Διαφορετικά είδη υδρόβιας ζωής – τι να περιμένεις, πως μπορούν να σε επηρεάσουν και πώς να τα αποφύγεις
• Τεχνικές διάσωσης

Περιλαμβάνει: PADI E-learning, Πιστοποίηση PADI, Πλήρες σετ εξοπλισμού καθ’ όλη την διάρκεια του μαθήματος, ασφάλεια DAN,εκπαιδευτή.

3 ημέρες

Τουλάχιστον 12 ετών

Προϋποθέτει πιστοποίηση PADI Mermaid

300€

Mermaid Instructor

Τα μαθήματα mermaid γίνονται όλο και πιο δημοφιλή σε ολόκληρο τον κόσμο. Πολύ πιθανό να έχεις δει γοργόνες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στην τηλεόραση αλλά και στην πραγματική ζωή. Το να είσαι επαγγελματίας γοργόνα ή και εκπαιδευτής γοργόνας σου ανοίγει ένα μεγάλο πεδίο επαγγελματικής σταδιοδρομίας.
Ως Mermaid Instructor ανεβάζεις τις πιθανότητες σου να βρεις εργασία στην καταδυτική βιομηχανία, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, σε τοπικά καταδυτικά κέντρα, μέχρι πολυτελή Liveaboards.
Επίσης μπορείς να ανοίξεις το δικό σου Mermaid School! Έχεις σκεφτεί πόσοι θα ήθελαν να χαρίσουν ποιοτικό χρόνο στα παιδιά τους παρέχοντας του μαθήματα Mermaid, όσο εκείνοι πίνουν το κοκτέιλ τους σε μια πισίνα ξενοδοχείου?
Το να είσαι γοργόνα σου ανοίγει πολλές θέσεις εργασίας και εσύ μπορείς να εκπαιδεύσεις όλους αυτούς τους ανθρώπους. Είτε θέλουν να ταξιδέψουν τον κόσμο, είτε να γίνουν Show Performers, είτε Διοργανωτές παιδικών πάρτι – αλήθεια ποιος δεν θα ήθελε μια γοργόνα στο πάρτι του ;, Social media influencer, ακόμα και να συμμετέχουν σε χολιγουντιανές ταινίες. ΕΣΥ είσαι ο άνθρωπος τους.
Προϋποθέσεις συμμετοχής:

Για να συμμετέχεις στο πρόγραμμα θα πρέπει να έχεις ήδη την πιστοποίηση PADI Advanced Mermaid ή αντίστοιχη, το πιστοποιηση πρωτων βοηθειων EFR ή αντιστοιχη καθώς και 15 καταγεγραμμένα mermaid sessions.

Αν ξεκινάς τώρα το ταξίδι σου στον κόσμο της γοργόνας, σου προσφέρουμε το πρόγραμμα ZERO to HERO, όπου από το μηδέν ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ, σας εκπαιδεύουμε σωστά, μεθοδικά, ολοκληρωμένα και με ασφάλεια ώστε να γίνετε ο καλύτερος δάσκαλος για τους μαθητές σας.

Αν πάλι είσαι Mermaid Instructor άλλου οργανισμού, τώρα είναι η ευκαιρία σου να πιστοποιηθείς ως PADI Mermaid Instructor και να επωφεληθείς από όλες τις παροχές τις PADI.
side-image--
Το μάθημα θα διεξαχθεί από τον Freediver Instructor Trainer Γεώργιο Μοναστήρογλου
Κόστος για το PADI Mermaid Instructor:

700€ (περιλαμβάνονται τα υλικά του εκπαιδευτή)

Κόστος για το Zero to Hero:

900€ (περιλαμβάνονται ΟΛΑ τα υλικά του εκπαιδευτή και το EFR)

Κόστος για εξατομικευμένο μάθημα Crossover:

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες

* Τα PADI Fees δεν συμπεριλαμβάνονται στην τιμή